Szolgáltatásaink | Projektek kivitelezése | Cég filozófia | Kapcsolat | In english
 
    A projektek kivitelezése 5 lépésben
 
1  
Konzultáció

A személyes konzultáció a fejlesztés első lépése, ekkor tájékozódunk leendő Partnerünk igényeiről, elképzeléseiről. A konzultáción természetesen nem puszta szemlélőként veszünk részt, hiszen tanácsainkkal, ötleteinkkel, tapasztalatainkkal és a probléma Információtechnológiai megközelítésével aktív részeseivé válunk a formálódó projektnek.

 
2  
Tervezés

Az alapos tervezés, minimálisra csökkenti az utólagos fél- és kényszermegoldások alkalmazásának valószínűségét. Magába foglalja a vizuális nyelv kialakítását, a rendszerkövetelmények pontos rögzítését, a struktúra és a tartalmi elemek pontos meghatározását.

 
3  
Megvalósítás

Ez az a szakasz, ahol több éves tapasztalattal bíró munkatársaink a tervezés fázisában kialakított struktúra keretein belül szabadjára engedhetik kreativitásukat.

 
4  
Tesztelés

A tesztelés tulajdonképpen már a megvalósítás fázisában elkezdődik. A formálódó, épülő weboldal, egy kizárólag a Partner által elérhető Internetcímen folyamatosan nyomon követhető, így az esetleges hibákra, elképzelésbeli különbségekre hamarabb fény derül.
Rendkívül fontos, hogy az elkészült munkát publikálása előtt alapos tesztelésnek vessük alá, különösen igaz ez a bonyolultabb adatbázis alapú rendszerek beüzemelése előtt. A célközönség elé kizárólag több lépcsős minőségellenőrzésen átesett, jóváhagyott rendszer kerülhet.

 
5  
Karbantartás

A projekt kivitelezésével természetesen nem ér véget a munka... sőt gyakran ekkor kezdődik igazán. Egy tartalmas webhelyet folyamatosan kell frissíteni, karbantartani. A projekt "életének" ebben a szakaszában is számíthatnak ránk Partnereink. A korszerű technológia lehetővé teszi olyan alkalmazások megvalósítását, melyek segítségével Megbízóink önállóan, külső segítség nélkül, minimális hozzáértéssel saját működő webes felületüket naprakészen módosítsák, frissítsék.

 

©2006 MX Design - Minden jog fentartva!